Tässä ensin kuva kuinka niitä kuhia narrataan (ja ilman kalakaverina toimivaa Jimiä hommahan ei toimi ollenkaan):
Ja tässä sitten kuhafileet odottaa loppusilausta ja uuniin menoa:
Lopputuloksesta ei tullut otettua taaskaan kuvaa. Mutta siis kuhafileiden kaveriksi uuniin meni purkki kermaa (olis saanut olla 2 purkkia), kevätsipulia, voita, suolaa, mustapippuria, sitruunamehua ja tilliä.
Kalat kypsennettiin 200 asteisessa uunissa ja n. 20 minuuttia. Kalan kaverina syötiin keitettyjä perunoita, fetasalaattia, raejuustoa ja keitettyjä kananmunia. Ja hyvvää oli, taas jälleen kerran!! Nää kalaruuat on vähän niinkun noita isännänhommia, joten pääsin ihan vaan nauttimaan valmiiksi laitetusta ruuasta!! :) Välillä näinkin päin. Ajatuksena kyllä olisi mennä Someron kansalaisopiston järjestämällä kurssille, jossa opetellaan kalojen fileroimista ja erilaisten kalaruokien tekoa yms.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)