perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pikaiset bannofee leivokset


Kuten ystäväni mies totesi, kai sekin jonkinlainen sairaus on, että aina on oltava kaffen kanssa jotakin tarjottavaa kun tulee vieraita kylään! :D
Tässä erinomainen herkku siihen, kun aikaa on puolisen tuntia vieraiden tuloon.

Bannofee leivokset



 1 pkt Domino suklaa-vaniljatäytekeksejä
50 g sulatettua voita
1 prk (n. 400g) karamellisoitua maitoa/valmiiksi keitettyä toffeeta TAI valmista kinuskikastiketta
2 banaania
2,5 dl vispikermaa
1 rkl vaniljakreemijauhetta

  Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin joukkoon.
Painele keksimurska vuokien pohjalle ja reunoille. Itse pistin normaalit muffinssivuoat muffinssipellille ja täytin ne siinä. Lusikoi toffeeta keksipohjien päälle ja tasoita pinta lusikalla. Viipaloi banaani ja asettele pari viipaletta jokaisen leivoksen päälle. Kuorruta leivokset pursottamalla tai lusikoimalla kerma banaanisiivujen päälle. Koristele haluamallasi tavalla.

8 kommenttia:

  1. Kiva ohje, näitä nopeita juttuja tarvitaan. Hyvin todennäköistä, että mä teen nämä jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeat herkut on parhaita sillon kun pitää taikoa äkkiä pöytään jotakin. Näihinkin löytyy yleensä aina ainekset kaapista. Banaania ehkä ei ole, mutta jotakin marjoja ainakin löytyy aina pakkasesta.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tack så mycket (opettelen jo lomaa varten), kyllä ne loputki tuli syötyä tuolta jääkaapista aika nopsaan..... ;)

      Poista
  3. No eihän vieraita nyt ilman kaffetarjottavaa voi ottaa vastaan! Hyvänen herttinen sentään. Ja hiukka köyhää on sekin jos laatuja on vain yksi, keksiä pitää laittaa ainakin kaveriksi ;) Itse pärjään kyllä kylässä pelkällä kahvillakin, mutta vieraita vastaanottaessa pöytään pitää ihan vältsisti kantaa ainakin jotain pientä. Ihania leivonnaisia ja nopeille tekeleille on tosiaan aina tarvetta. Kiitos - viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin pärjään kylässä oikein vallan mainiosti pelkällä kahvilla, mutta itse stressaannun heti jos on tulossa vieraita eikä ole mitään tarjottavaa.... ;) Onneksi saa helpolla nopeasti hyvää aikaiseksi.

      Poista
  4. Banoffee on niin herkkua ihan kaikessa muodossa! Nammmm!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bannofee on kyllä niiiiiiin hyvää. En ole mikään suuren suuri banaanin ystävä, mutta kyllä se vaan niin hyvin sopii toffeen ja kerman kaveriksi *slurps*

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)