keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäistunnelmia

Pääsiäinen oli ja meni. Ihan kotosalla viihdyttiin ja nautittiin erittäin kauniista ilmoista. Kyllähän siinä vähän niin pääsi käymään, että ensimmäiset naaman punoituksetkin otettiin maanantaina. Paistoi sen verran kivasti se aurinko, että ei millään malttanut mennä varjoon.


Veneilemässäkin tuli käytyä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Vielä ei ole oma vene vesillä, mutta onneksi appiukon veneellä päästin pieni lenkki ajeleen.


Ei vaan ollut näin pieni vene ihan näin isolle koiralle tarkoitettu. Pieni äksidentti sattui Jimin tullessa veneeseen - vene lähti laiturilta karkuun ja Jimppa tipahti veteen. No, eipä uimista rakastava poitsu ollu moksiskaan ja uudella tohinalla veneeseen. Mutta varmaan nyt vaan odotellaan että se oma vene joskus saatais vesille, ennen kuin Jimin kanssa seuraavan kerran veneeseen astutaan.


Suklaamuniakin tuli syötyä ihan kiitettävä määrä.... ;) 
Onneksi äitiin voi aina luottaa, muuten oltais jääty ihan ilman pääsiäismunia! <3


Mato-onget tuli kaivettua talviteloilta.
Ja mulla oli taas ihan niinki railakasta pääsiäisjuomaa, ku Festival -limpparia.
Ei oo vanhaks tulemista!  ;)


Nuotion polttoa, lukemista, grillailua, lenkkeilyä - voiko ihanampaa pääsiäistä enää viettääkään!!


Kyllä oma koti vaan on niin oma koti! <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä sit taas söin vähän liikaaki. Late ihmetteli mihin kaikki Kinderit hävis...*hups* :D

   Poista
 2. Teidän pääsiäinen on ollut mukavan puuhastelun täyteinen....kelpais ja tulisi kyllä tarpeeseenkin :) Hmmm....tuolle juomavalinnalle löytyy helposti teoria jos toinenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikkea tuli touhuttua kotinurkissa pääsiäisen aikana. Jimi ja kisut oli ihan kuitteja maanantai-iltana kun ei saanut neljään päivään nukkua päikkäreitä! :)
   Hahaa..aina samat arvailut! :D Mutta tuo Festivali liittyy herkuttelupäivään & alkoholipannaan. Vaikka ei se kyllä oo ongelma muutenkaan ollut, mutta olen yrittänyt siitäkin vähästä päästä eroon.

   Poista
 3. Ihanan pääsiäisen olette viettäneet leppoisissa tunnelmissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Oli kyllä ihanaa olla kaikessa rauhassa kotona. Harvinaista herkkua.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)