tiistai 8. huhtikuuta 2014

Soppaa ja pannukakkua


Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa ohi. Lauantaina tuli oltua ensin aamupäivä töissä ja sitten iltapäivästä kovaa kyytiä naapurikaupunkiin ystävän kolmekymppisille. Oli kyllä tosi kiva ilta, suuri kiitos vielä Anu kivoista kekkereistä! <3 Oli hauska nähdä vanhoja pelikavereita, joista osaa ei ole tullut nähtyä muutamaan vuoteen. Paljon oli kaikkea tapahtunut siinä parissa vuodessa. Johan siinä koko ilta kuluikin kuulumisia vaihtaessa.
Sunnuntai aamuna purin saunakassia ja esittelin isännälle ylpeänä kuinka synttäreiltä oli jäänyt 2 PepsiMax tölkkiä ja 1 vichy tölkki. Oli siis hurjat kemut minun kohdaltani, kun juomiakin oli vielä kassiin jäänyt! :D Sitä se sit on kun tulee vanhaks.  Kyllähän se sentään itselläkin rupee kolmenkympin rajapyykki jo häämöttämään...itse asiassa TASAN kahden kuukauden päästä...hahaa! :)
Tämä ikätoteamus vaatikin jo vähän lohturuokaa, eli pitkästä aikaa kunnon lohisoppaa ja pannukakkua. 


Lohisoppa tehtiin samalla reseptillä kun aina ennenkin, KLIK.


Yritä siinä sit ottaa kuvaa soppalautasesta, kun se vaan kertakaikkiaan on niin pirun hyvää, että ei malta antaa jäähtyä lautasella. Saatika että ehtisi ottaa kuvia! ;)


Pannukakkukin tuli tehtyä vanhalla tutulla, äidiltä saadulla reseptillä, KLIK. Sillä erolla taas jälleen, että tämä oli leivinuunissa paistettu ja n. tuntihan siinä taas meni. Mutta maltettiin odottaa! 


Monissa blogeissa on nyt kovin ollut keskustelua millaista on herkkupannukakku. Itse olen tottunut syömään hieman suolaista pannukakkua ja tähänkään taikinaan en sokeria lisännyt yhtään. Mutta tämä sokeriton pannari vaatii ehdottomasti kaverikseen makeaa mansikkahilloa ja kermavaahtoa! :)

5 kommenttia:

 1. Hyvä yhdistelmä, oikein vesi herahtaa kielelle. Mun tulee tehtyä tosi harvoin pannaria, nyt kun lapset on maailmalla, kun ne oli kotona, pannaripäivä oli melkein kerran viikossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään kovin usein pannaria tehdä, mutta nyt kun sitä on useissa blogeissa tehty, niin se on jäänyt mieleen kummittelemaan että sitä on ihan PAKKO saada!! :D

   Poista
 2. Blogissani myös pohdin millaista on herkkupannari ja minulle se on samaa kuin sulle, hieman suolainen ilman sokeria. Mielellään vielä mummun tekemänä <3 ja mummun tekemää hilloa sen kanssa. Mummu 90v <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummut & Mammat <3
   Kiva kuulla että joku muukin pitää tästä suolaisesta versiosta! :) Meillä on äiti käyttänyt tätä samaa reseptiä ja minä jatkan.... ;)

   Poista
 3. Niinhän se kai vähän on, että ne letut ja pannarit tekee just sillä tavalla mihin on kotona tottunut. Minä en esimerkiksi syö lättyjä tai pannaria ellei ole kermavaahtoa tai jätskiä tarjolla! :) Koska äiti aina laittoi lättyjen kans jompaa kumpaa. Taidan olla vähän tapojen orja.... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)