tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kyllä vaan kannattaa vanheta ;)


Ei se vanheneminen taida ollakaan niin paha juttu. Ainakaan lahjoista päätellen! :D Synttärit ei ole vielä edes ollut, ja mä olen jo saanut niin ihania lahjoja, että ei ole tosikaan.
Tänään odotti postissa paketti, mistä paljastu toinen toistaan ihanampia juttuja, suuren suuri kiitos Kääpiölinnaan Anulle!! <3 Tuntuu niin hyvältä kun ajattelee, että tämän bloggausharrastuksen kautta olen saanut niin ihanan ystävän itselleni!!!


Kokkaajalle keittokirjat tulevat aina tarpeeseen. Ja tuo Heavy Metal puuhakirja...ai että naurettiin niitä tehtäviä töissä! :) Paras oli ehkä tuo Motörhead -tehtävä! :D


Ja äitillä olisi ehkä sananen sanottavana siihen, olenko minä tuossa tiskirätissä vai en..... :D
Kiitos Anu erittäin osuvista lahjoista!!!


Ja kyllä vaan tuo minun rakas miehenikin meni ja yllätti. Emme tähän mennessä ole lahjoja toisillemme juuri ostaneet, mutta sehän meni ja yllätti minut totaalisesti antamalla lahjaksi lihamyllyn, joka on yhteensopiva Herculekseni kanssa. Ja sen lisäksi sain paljon toivomani uuden blenderin, ja yllätys yllätys, sekin OBH Nordican Chilli-sarjaa! Kyllä nyt on niin punaista keittiössä! :)


Jimin kanssa on lenkkeilty ja touhuiltu ahkeraan. Eilen käytiin pururatalenkillä illalla koko sakki (ei kissat) ja tänään Jimi oli elämänsä ensimmäistä kertaa katsomassa rullakiekkoa. Vähän välillä otti koville seurata peliä ilman että sai itse juosta kiekon perään! :) 


Ja syötiinhän me tänään vähän jätskiäkin. Autossa. Tässä siis rikoimme kahta sääntöä. Ensinnäkään, meillä ei saa syödä jätskiä autossa ja toiseksi, Jimi ei saa istua takapenkillä vaan sen pitäisi olla takaluukussa. Mutta mitä pienistä! ;)


Eilen illalla Jimi sai herkutella possun selkärangalla ja kisut täytyi tietenkin ajaa kauas pois häiritsemästä syömisrauhaa! :)


Tänään oli sitten vuorossa ribsit. Kyllä nyt kelpaa koiravanhuksen vietellä eläkepäiviään! <3



11 kommenttia:

  1. Ole hyvä vain :) Niinkuin laitoin viestiä, en vain voinut vastustaa kiusausta, kun synttäreistäsi kuulin. Yleensä en juuri muista lahjoja ostella, mutta tällaiset erityiset merkkipäivät on huomioitava... Etenkin tuo puuhakirja oli niin loistava, että ajattelin sun siitä tykkäävän. Nyt sun on ihan pakko ottaa joskus rauhallisesti, ottaa puuhakirja käteen ja kylmä olut toiseen, ja ihan vaan istua hetki paikoillaan tehtäviä ratkoen :D Meillä mies on asettanut Lemmyn lähes jumalan asemaan, joten täälläkin tuo kyseinen tehtävä oli erityisen osuva :)

    Ihanaa, että Jimi saa nyt nauttia olostaan täysin siemauksin <3 Rapsutuksia paappakoiralle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuren suuri kiitos Anu!!! <3 Tämä paketti tuli kyllä niin osuvaan saumaan, piristi niiiiiin paljon!! :) Ja todellakin lupaan ottaa sen kylmän oluen käteen ja ihan vaan istua rauhaksiin täyttelemään puuhakirjaa!!
      Ai teilläkin Lemmy on lähes jumalan asemassa.... ;) Veljenpoikani on nimetty kyseisen herran mukaan, joten aika jumala se on täälläkin!

      Jimi kiittää rapsutuksista!! <3

      Poista
  2. Oikein paljon ONNEA ja ONNITTELUT <3

    Ihania lahjoja, kyllä kannattaa välillä lukuja vaihtaa :D ;) Jimille rapsutuksia ja terkkuja Onnilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peggy!! <3 No näemmä kannattaa!! :) Ei kyllä iske yhtään ikäkriisiä kun on kerta näin hauskaa vanheta....
      Jimi kiittää terkuista & rapsutuksista!!! <3

      Poista
  3. Onnea synttäreiden johdosta! :) <3

    Mahtavia lahjoja olet saanut! Ja pisteet pikkuserkulleni, hieno mies kun osaa ostaa vaimolleen noin upeita juttuja :)

    Jimille haleja ja rapsutuksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! <3
      Ja eikös vaan olekin mulla ihana mies, sukuunsa tullut ehkäpä...?! ;)
      Jimi kiittää rapsutuksista, ne tulevat aina tarpeeseen! <3

      Poista
  4. Kivoja lahjoja! Ja Jimi on niin ihana ♥

    VastaaPoista
  5. Voi miten suloisia pillejä! Ja tarjotin on myös ihanan kukkainen :) Paljon onnea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)