tiistai 9. huhtikuuta 2013

Ihanaa, jälleen kotona :)

Kotiuduttu koulutusreissulta yhtenä kappaleena! Oli kyllä töiden kannalta erittäin antoisa matka. Paljon opittiin ja paljon oppia varmasti valui ohikin. Mutta ei siis suinkaan turha reissu Seinäjoelle. Yövyimme hotelli Sorsanpesässä. Ja koska saapuminen maanantai-iltana oli sen verran myöhäisellä ja matkakaverini riensi heti muihin menoihin, päätin että en lähde seikkailemaan mihinkään kaupungille yksinään, vaan syön hotellin ravintolassa. On muuten aika ankeaa ruokailla yksin pitkän kaavan mukaan... Kaikki hotellin lehdet tuli luetuksi ja moneen kertaan! :)

Alkuruoaksi Roquefort gratinoidut etanat talon leivällä (oli muuten eka kerta elämässäni kun maistoin etanoita)

Pääruoaksi vuohenjuustohärkää, bataattilohkoja & sieni-sipulipaistosta.

Ja jälkkäriksi liekitetty ohukainen, appelsiinivoi & jäätelöpallo. Nam!

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvän näköiset pöperöt! Mielestäni pääruuan pitäisi aina kuitenkin sisältää jotakin tuoresalaattia, edes pikkasen. ;D Miksiköhän muuten ravintola-ateriat yleensä sisältää vain juuri nuita juureksia jossakin muodossa, vai meinaako ravintolat, että sillä saadaan houkuteltua ihmiset syömään salaatin alkuruokana. :)

    VastaaPoista
  2. Totta puhut!! Itsekin kaipaan sitä salaattia. Etenkin kun kotona on tottunut, että aina ruuan kanssa on vihreää salaattia.
    Naurattaa, kun jollain ihmisillä on periaate että "minä en kasviksiin koske". Onneksi on itse ollut siinä onnellisessa asemassa, että jo kotoa on saanut oikeat ruokatottumukset ja saanut todeta että kasvikset ja juurekset ovat oikeasti hyviä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)