torstai 18. huhtikuuta 2013

Lomalle lompsis

Tämä blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi, kun tädit lähtee vähän reissuun! :)


Kuten kuvasta näkyy, myös Tyyne olisi ollut halukas lähteen mukaan katsastamaan Lontoon hiiritilanteen. Sekä tietenkin katsomaan Leenan kissaa Sir Henryä! :)

Palailen asiaan sitten reissukertomuksen merkeissä.

Ai niin, joitakin lukijoita kiinnosti se Jimin uusi Trocoxil lääkitys, josta olen jo muutamaan otteeseen maininnut. Nyt perjantaina Jimi saa toisen annoksen kyseistä lääkettä ja jo nyt on ollut ainoastaan
positiivisia merkkejä havaittavissa. Ei ole yhtään ollut ontuilua, kankeutta eikä kipeyttä. Jos siis on nivelrikkoisia tms. koiria niin suosittelen ehdottomasti keskustelemaan eläinlääkärin kanssa Trocoxil-lääkityksen aloittamisesta.
Aion vielä varmuudeksi viedä Jimin maksakokeisiin, jotta nähdään että lääke ei ole sinne vaikuttanut haitallisesti. Lääkärillä oli kuitenkin se mielipide, että Trocoxil on aiheuttanut vähemmän haittaa koirien sisuskaluille kuin normaalit särkylääkkeet. Toivotaan näin.

P.S. Sain tänään nauttia aamukahvini näin ihanassa seurassa! <3


Hauskaa, ja toivottavasti myös aurinkoista loppuviikko kaikille!!!! :)

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että lääke auttaa! Toivotaan, että jatkossakin Jimin kunto menisi parempaan suuntaan.

  Mukavaa reissua! Oon aavistuksen kateellinen.... Viimeksi Lontoossa tuli käytyä melkein 20 vuotta sitten. Hitto kun siitäkin on aikaa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa reissua!:) Toivottavasti siellä on parempi sää kuin täällä.;)

  VastaaPoista
 3. Soittelehan sit ku oot taas turvallisesti kotona. Possu ja kärpänen kiittää aamukahvitteluista. ..ja piirakasta..:)<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)