tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kärähtäneitä perunoita & possua

Näin voi käydä perunoille, kun bloggaa niin innostuneesti reissutarinoita, että ei muista edes uuniin vilkaista välillä!! :)

 Tässä on käytetty ns. vanhoja perunoita, jotka on lohkottu, kieritelty öljyssä & mausteissa (suolaa, mustapippuria, chiliä). Perunat uuniin 225 asteeseen noin puoleksi tunniksi, mulla taisi aika venähtää melkein tunniksi.... :)

 Käristyneiden pottujen kanssa syötiin possun ulkofilettä. Tämä oli joku Pirkan valmiiksi marinoitu ulkofileepala, joka sattui pakastimesta aamulla löytymään. Liha paistettiin ihan pakkauksen ohjeen mukaan (sisälämpötila valmiina n. 75 astetta). Liha oli erittäin hyvää, mutta olisi pitänyt vain "käristää" tuo päällysläski jotta senkin olisi voinut syödä. Nyt se oli hieman sitkasta ja suosiolla leikkasin "läskiosat" koiralle.

Saimme eilen paketin Englannista isotädiltäni, ja paketistahan paljastui kello!!! :) Se vielä puuttuikin meidän ruokailutilan seinältä. Ja kello sopii kuin nakutettu meidän kotiin, kyllä se Leena-täti hyvin tiesi minun makuni!
Suuri kiitos siis Leenalle & Matthewlle Lontooseen!!! <3


Ennen meidän reissuun lähtöä tipahti postiluukkuun uusin Leivotaan -lehti, mutta en silloin ehtinyt kovin hyvin perehtymään siihen. Yritin eilen sitten lueskella sitä tarkemmin, ja unohdin sen lukemisen jälkeen sohvalle levälleen. Kun tulin takaisin, niin Lyytikin oli tainnut lehteä lueskella ja ilmeisesti oli vähän tylsät reseptit, koska unihan siinä oli tullut kesken lukemisen! :)


En tiedä mitä ihanat hoitajatytöt ovat meidän pikkukissalle tehneet Lapin reissun aikana, mutta siitä on tullut samanlainen ihmisläheinen kiehnaaja kuin Tyynekin! Ilmeisesti on saanut meidän poissaollessa erittäin paljon sylihoitoa! :)
 Kiitokset siis Sandralle & Sirulle kissojen hyvästä huolenpidosta!! <3 
Sekä kiitokset myös Marttilan väelle kissanhoito avusta!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)