Kaura-raparperipaistos
(Kuva tuli tietenkin napattua vasta kun koko paistos oli melkein hävinnyt parempiin suihin...)
7 pientä vartta raparperia
1 dl ruokokidesokeria
100 g voita
2½ dl kaurahiutaleita
½ dl ruokokidesokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
Pilko raparperivarret paloiksi ja laita palat uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeri.
Sekoita pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri, vehnäjauhot ja kaneli keskenään. Levitä seos raparperipalojen päälle. Paista 200 asteisessa uunissa n. ½ tuntia.
Nauti jätskin kanssa (tai sen puuttuessa vaniljakastikkeen kanssa)! :)
Ja suuret kiitokset ihanasta lahjasta Marttilan väelle!! <3
Tää on ihan superhieno tuuliviiri!! Kunhan tuo isäntä sais sen vielä viritettyä paikoilleen!!! :)
Illalla poltettiin vähän kokkoa! :)
Tässä palaa siis vanhan puuceen jämät. Ehkä se uusikin joskus saadaan paikalleen.
Viimeistään ensi kesänä.
Tässä palaa siis vanhan puuceen jämät. Ehkä se uusikin joskus saadaan paikalleen.
Viimeistään ensi kesänä.
Kisut <3
Maltan tuskin odottaa, että kuinka isot pippalot sulla on sitten kun täytäy 30v. :D
VastaaPoistaHyvin näytti raparperipaistos kelpaavan :) Mä oon joskus tehnyt paistosta mansikoista ja raparperista ja ne sopii ainakin hyvin yhteen.
Hienon tuuliviirin sait! Hmmm.... Löytyisköhän Kääpiölinnaan jostain pieni kääpiö katolle keikkumaan.
Nää oli jo vähän niinkun mun kolmekymppiset! :D Tuo tuuliviiri oli nimittäin kolmekymmpislahja, niin et ens vuonna juhlin sit hyvin maltillisesti 29-vee synttäreitä.
PoistaHän on hyvä vaan. :) Mihin kattoon muuten ajattelit sen laittaa?
VastaaPoistaNiin ja kiitos sulle taas tarjoiluista! :)
Eiköhän se navetan katolle tuu, näin me ainakin vähän tuumailtiin... :)
PoistaKaurapaistokset on ihania. Raparperista versiota olen suunnitellut tekeväni jo muutaman päivän, kun raparperiakin on vielä vaikka kuinka paljon.:)
VastaaPoistaKomea on tuuliviiri!:)