maanantai 15. heinäkuuta 2013

Home Sweet Home

Reissusta selvitty kotiin kaikissa sielun & ruumiin voimissa!! Mitä nyt sydän jäi lopullisesti sinne Lappiin.... Takaisin on päästävä ja nopeasti!!! :)
Tosin oli sitä kiva palata kotiinkin. Etenkin kissoja oli jo ihan hirveä ikävä!!!!
Kilometrejä auton mittariin kertyi 8 päivän aikana yhteensä 3260 km. Aikamoinen määrä. Onneksi auto pysyi yhtenä kappaleena koko reissun ajan, eikä sitä polttoainettakaan nyt ihan valtaisia määriä kulunut.

Reissusta on ihania tarinoita & kuvia vaikka millä mitalla. Nyt kello alkaa osoittelemaan jo nukkumatti lukemia ja huomenna työpäivä, joten täytyypä huomenna töiden jälkeen hieman järjestellä kuvia & ajatuksia, ja jos vaikka saisi jaettua niitä tänne blogiinkin. 
Sen voin sanoa jo heti, että kaikki jotka ette ole käyneet siellä ihan pohjoisimmassa Suomessa (Utsjoki, Nuorgam...) niin menkää ehdottomasti käymään! Kyllä sai suu auki ihailla niitä maisemia. Ei olisi ikinä uskonut että sellaisia maisemia on omassa kotimaassa!!

2 kommenttia:

 1. Mää vartoon jo kuvia! Ostitteko muuten sen kameran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä uutta kameraa, ihan on kuvat otettu tolla Nokialaisille & Samsungilla. Kyllä monta kertaa todettiin, että vitsi mitä kuvia olis saanut kunnon kameralla!! :)
   No ehkä ensi kesänä sitten uuteen reissuun ja uusi kamera matkassa.... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)