Lihamureke täytteellä
800 g sika-nautajauhelihaa
2 pss sipulikeittoa
1 prk kermaviiliä
Viherpippurisulatejuustoa
herneitä
Sekoita sipulikeittoainekset ja kermaviili keskenään ja anna massan turvota 10 minuuttia. Lisää jauheliha.
Laita voideltuun uunivuokaan puolet murekemassasta levyksi. Laita haluamasi täytteet päälle.
Tee toisesta jauhelihamassan puolikkaasta kansi murekkeelle.
Anna murekkeen olla uunissa 200 asteessa n. 50 minuuttia.
Murekkeen kylkeen voi laittaa esim. perunoita tai niinkuin meillä oli pakaste kruunukasvissekoitus.Valelin kasviksia paistonaikana murekkeesta irtoavalla nesteellä, jotta eivät kuivunee ja saivat samalla hyvää makua.
Herkkutäyte, jota kokeilen ensi kerralla. Tuo viherpippurisulatejuusto on meidän lempparia!:) Niin ja oletpa saanut herkullisen näköisen kuvan lihamurekkeesta, joka ei ole mikään maailman nätein ruoka!;) Ihana kuva kissoista. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!:)
VastaaPoistaViherpippurisulatejuusto on kyllä niin hyvää! Mm. suolakeksien ja punaviinin kanssa! :D
PoistaHei mä en oo muistanu koko mureketta aikoihin! Täytyyki tehä vaikka viikonloppuna! :)
VastaaPoistaMe taidettiin käyttää sillon sitä Meiran valmiiksi maustettua korppujauhoa, ja sen kanssa murekkeesta tuli vielä parempaa. Meil ei vaan nyt sattunu oleen sitä, joten käytin valmiita sipulikeittoaineksia.
PoistaIhana kuva kissoista! ♥ Mukavaa viikonloppua :-)
VastaaPoista