torstai 28. marraskuuta 2013

Ja taas pizzakkaa!


Jos ette vielä ole kokeilleet tätä ihan huippuhyvää suolaisen piirakan & pizzan yhdistelmää, niin olisiko jo korkea aika tehdä se...?! :)
Miksei tämä sopisi vaikka pikkujoulupurtavaksi. Tai viimeistään uudenvuoden vastaanottajaisiin, kun jouluruoat tulevat jo kaikilta korvista ulos! :)

 Pohjan ohje löytyy jo blogista, KLIK.

Täytteenä oli tällä kertaa aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa, jauhelihaa, tomaattia ja mozarellajuustoa.


Kyllä tästä kelpaa aloittaa viikonlopun vietto, pidennetty viikonloppu edessäpäin! ;)

5 kommenttia:

 1. Pizza muodossa kuin muodossa on aina hyvää, joten varmasti tällainen piirakan ja pizzan yhdistelmäkin on.:) Uuden vuoden aattona todella maistuu jo mikä tahansa muu kuin jouluruoat. Vaikka jouluruoat äärettömän hyviä onkin, niin liika on liikaa, kun niitä useamman päivän syö.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruokiinkin tosiaan tyrtyy jos niitä monta päivää syö putkeen. Uutenavuotena nakit ovat jo oikein superherkkua!! :)

   Poista
 2. Monasti ollaan tehty erinäisillä täytteillä, vaan katsoin just että yhtään versiota ei mullakaan blogista löydy...tartteis kyllä sihteerikön kirjoittelemaan ohjeita... Ihanan mehevälle näyttää tekemäsi pitsakka, jälleen kerran. Passaa tarjota ja syödä koska vaan. Meillä yl ihan iltaruokanakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pizzakka on kyllä todella hyvää!! Yleensä jätän pizzasta reunat syömättä, mutta tässä kun reunojen sisään jää vähän täytettä niin myös reunat tulee aina syödyksi.

   Poista
 3. Kannattaa testata! Mielestäni kilpailee kyllä pannupizzan kanssa ihan täysin samassa sarjassa!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)