lauantai 9. marraskuuta 2013

Tuunaus iltamat

Me "Pitkäjärven Pirkot" (eli minä & Marttilan tilan Jonna) lähdimme torstai-iltana oikein kaupunkireissulle (WUHUU!!) ja eksyimme Salon RTV:ssä järjestettyyn tuunausiltaan. Tuunaustarvikkeet iltaan tarjosi Hanart Oy, ja sieltä oli myös edustaja paikalla, joka opasti ja neuvoi tuotteiden käytössä.
Kutsussa luki että tuo mukaasi jokin "pieni" puinen juttu, jonka haluat tuunata.

Tässä meidän tuunattavat, eli Jonnalla tuollainen puinen jakkara ja itselläni oli tuo puinen kulho.

Tuotteita & värejä oli jos jonkin näköisiä. 

Myös valmiita esimerkkejä oli jonkin verran, joista sai ottaa ideoita omiin töihin.

 Tässä valkkaillaan vielä värejä. Kuvassa myös Hanartin edustajana toiminut Lauri Koski.

Jonna työntouhussa! :)
Jakkara on saanut aika paljon uutta ilmettä vai mitä...?!

Meidän työpiste! :)
Minun kulhoni sai päällensä petsiä ja Jonnan jakkara vihreää liitutaulumaalia sekä tapetista leikattuja koristeita. Olisin halunnut maalata kulhon hienolla hopeamaalilla, josta edustajalla oli näytekappale mukana. Mutta valitettavasti kyseistä maalia hänellä ei ollut mukana, eikä sitä löytynyt edes kaupasta. Hopeinen kulho olisi sopinut niin hyvin jouluun. Mutta olen kyllä tuohon tummaan väriinkin oikein tyytyväinen.

Kerittiin tuunausillan lomassa myös kiertelemään ympäri ämpäri Salon RTV:tä, ja voi vitsi mitä ihania sisustustuotteita siellä myytiinkään!!! Eikä ollut edes pahan hintaisia. Tässä joitakin ihanuuksia, joista tuli napattua kuva:
Tuunausiltamassa oli tarjolla myös pientä purtavaa. Ja aikamoista herkkupurtavaa olikin! :)

Tarjolla oli siis ihanaa broiskusalaattia, currymajoneesia ja tuoretta leipää. Salaattiin sai heittää lisukkeeksi juustoa ja suolapähkinöitä, nam nam!! Olin taas ihan seitsemännessä taivaassa.

Ilta oli siis kaikinpuolin onnistunut. Aika paljon sai vinkkejä omaan tekemiseen. Nyt olisi kova into kokeilla johonkin sekä krakelointia että mineraalimaalia. Saas nähdä mitä keksin. Pitänee mennä mamman vintille mylläämään, että josko sieltä löytyisi jotain huonekaluja/pieniä puisia esineitä, joita saisi tuunailla.
Ai niin, ja tulipa tilattua samalla myös meille uusi eteisen käytävämatto. Vanha kun päätyi ennen hääjuhlia navettabaariin matoksi ja siitä saakka ollaan oltu ilman eteisen mattoa. Tilaamani matto lähti vielä kantattavaksi, mutta emmeköhän se tässä lähipäivinä saa noutaa.

2 kommenttia:

  1. Tää pirkko kiittää matkan järjestäjää! Tuolin uus omistaja tutki autoja ihmeissään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siit pallist tuli kyl niin hieno, et ei ihme ku pikkumuru on vähän kiinnostunu!!! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)