maanantai 5. elokuuta 2013

Amerikan rautaa

Eilen järjestettiin Forssassa järjestyksessään 31. harrasteajoneuvotapahtuma Pick-Nick.
Ja jälleen oli Forssan ravirata täynnä toinen toistaan upeampia kulkuneuvoja.
Sääkin on tapahtumaa suosinut vuodesta toiseen, niin myös tänä vuonna.


Itselläni innostus jenkkiautoja kohtaan on tainnut tulla jo äidinmaidossa, mutta onneksi olen saanut myös tuon isännän innostumaan asiasta! :)

Kävimme tapahtumassa eilen kahteen otteeseen. Ensin kulkuneuvona oli moottoripyörä, iskän Triumph Bonneville.  Aikas mahtava peli! :)


Uusintakierroksella kulkupelinä oli jo aiemmista kirjoituksistakin tuttu Chevrolet Chevelle Malibu, sekin isäni omistama. Toisella kierroksella autoon mukaan hyppäsivät myös veljeni lapset (joille Pick-Nickissä autojen sijaan ovat tärkeämpiä jäätelö, karkki, leikkipuisto, ilmapallot jne jne).Sen lisäksi, että Pick-Nickissä päivän aikana käy n. 2500 harrasteajoneuvoa ja vierailee noin 30 000 ihmistä, siellä on myös romutori, jossa saattaa olla jopa 300 myyjää.
Nytkin siellä olisi ollut vaikka mitä ostettavaa, mutta mukaamme ei silti tarttunut kuin tulevaan pihagrilliin uunin luukut sekä nämä kaksi pientä, söpöä emaliastiaa.


Ensi vuotta taas odotellessa! :)
Onneksi on vielä tämä viikko lomaa ja hyviä ilmojakin näyttäisi riittävän, joten eiköhän nämäkin kulkuneuvot pääse ulkoilutettaviksi vielä! :)

2 kommenttia:

  1. Tars oikeen joku vuos kans pyörähtää Pick-Nickissä. En oo sitte ollu ku töissä.. Kateltavaa ja osteltavaa varmaan riittäis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti pyörähtää!! Jo pelkkä romutori on näkemisen arvoinen, tosin rahakukkarosta kannattaa pitää tiukasti kiinni... ;) Autoja siellä jo onkin niin paljon, että tulee sellainen pieni "yliannostus".

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)