Puolitin ohjeistuksen mukaiset määrät, koska halusin vain ihan pienen kakun.
Tässä on kakku jota makean ystävät varmasti rakastavat. Itselleni oli ehkä vähän turhan makea. Valkosuklaan määrää vähentämällä ja lisäämällä tilalle jotakin raikasta, voisi kakusta tulla hieman parempi. Onneksi ihanan makuiset vadelmat pelastivat kaiken!! :)
Pohja:
150 g Digestive keksejä
80 g voita
Täyte:
200 g valkosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vadelmia
1 dl vispikermaa
Koristeluun:
tuoreita vadelmia
Pohjaa varten sulata voi ja riko keksit murusiksi. Sekoita keksimurut ja sula voi. Painele seos tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Nosta piirakkapohja viilentymään jääkaappiin.
Täytettä varten sulata valkosuklaa. Sekoita sulan suklaan joukkoon tuorejuusto ja vadelmat. Jos käytät pakastemarjoja, sulata ne ensin ja anna valua siivilässä.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kermavaahto vadelmatäytteen joukkoon. Sekoita hyvin.
Levitä täyte kakun päälle. Anna juustokakun asettua kylmässä muutama tunti ennen tarjoilua. Koristele tuoreilla vadelmilla.
Taas olisi tarjolla blogiarvontaa, tällä kertaa Tyrniä ja tyrskyjä -blogissa.
Käykäähän osallistumassa siellä arvontaan ja katselkaa samalla niitä kaikkia ihastuttavia kuvia & ohjeita mitä sieltä löytyy vinot pinot!! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)