perjantai 9. elokuuta 2013

Tulinen kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Piti keksiä ruoka, johon saa hukattua kesäkurpitsaa jääkaapista! :) Aina kun ei jaksa tehdä sitä samaa kasvislaatikkoa, KLIK, vaikka se hyvää onkin.
Tämä ohje löytyi Paistetut muikut -blogista.
Ruoka oli taas sarjassamme hyvää, helppoa & edullisesti!! :)


Tulinen kesäkurpitsa-jauhelihapaistos


 1 iso kesäkurpitsa
400 g sika-nautajauhelihaa
1 sipuli
1 pss Taco Spice Mix -mausteseosta
chiliä
valkosipulia
öljyä
mustapippuria
150 g juustoraastetta

Ruskista jauheliha pannulla ja sekoita Taco Spice Mix joukkoon pussin ohjeen mukaan. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja asettele palat uunivuoan pohjalle. Kuori ja pilko sipuli ja lisää se uunivuokaan. Ripottele kesäkurpitsan päälle pilkottuja chilejä ja valkosipulia oman maun mukaan. Lorauta päälle vielä tilkka öljyä ja ripaus mustapippuria. Levitä jauhelihaseos vuoan päälle tasaisesti. Kuorruta paistos juustoraasteella ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Paistoksen kanssa uuniin pistin pekoniin käärittyä leipäjuustoa, NAM!! :)


Nyt voikin mennä täyden vatsan kanssa takaisin maalaushommiin!!



2 kommenttia:

  1. No mut totahan mää teenki! Kurpitsaa puskee sellasta tahtia et huh huh!

    VastaaPoista
  2. Tähän aikaan vuodesta kesäkurpitsareseptit ovat aina tarpeen. Kuulostaa hyvältä. Ja kiva idea kääriä leipäjuustoa pekoniin.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)