tiistai 28. toukokuuta 2013

Koivurannan uusin tulokas, Lyyti

Eilen löytyi Apulan kautta 12 vkoa vanha tyttökissanpentu, jolla oli kova kiire löytää koti. Ja meillehän se tiensä löysi! :)

Pikkukisu oli reipas kuin mikä, ei autossakaan pitänyt mitään ääntä vaan hetken aikaa ihmetteli ja pisti sitten maate.
Kotona olikin sitten aikamoiset sähinät Tyynellä. Kuljetusboxissa ei ollutkaan niin miellyttävä yllätys...
No, ehkä ne pikkuhiljaa tottuvat toisiinsa. Tänään aamulla Tyyne kävi sen verran sisällä että kävi syömässä, mutta ei huomioinut koko pentua millään tavalla.Jimiä taas kiinnostaisi kovin pentu, mutta nousee niin kauhea sähinä kun Jimi yrittää mennä lähelle. Sama juttu oli aikanaan Tyynen kanssa. Kyllä se siitä kun Lyytille tulee vähän rohkeutta ja uteliaisuus vielä kasvaa. 


6 kommenttia:

 1. Voi rakkaus mikä söpöliini <3 Vallan hurmaava neiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aikamoinen sydäntenvaltaaja! Ja keksi heti ekana päivänä että olohuoneessa olis kaikkea jännää puuhattavaa. Vielä ei uskalla pikku-Lyytiä jättää yksin kuin eteiseen... :)

   Poista
 2. Ompas hauska naamakuviointi. Toivottelen onnea ja pitkää pinnaa pennun kanssa! :D Meitsi nyppäs juuri meidän Kisulilta kaksi punkkia kaulasta, hyi yök ja nyt se näyttää taas viilettävän menemään pitkin heinäpeltoa, *huoh*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä kärsivällisyyttä todella tarvitaan! :) Tuntuu että Lyyti on vielä villimpi kuin Tyyne pentuna, tai sitten aika on taas kullannut muistot! ;) Tänään jo komenteli koiraa niin kovin...saas nähdä mikä hullunmylly meillä kohta pyörii!
   Mäkin olen yrittänyt bongata Tyyneltä punkkeja, mutta vielä ei ole löytynyt. Onneksi. Koiralla on pari kertaa elämänsä aikana ollut punkkeja. Syötän sille koko kesän ajan kuureissa valkosipulia (vanhankansan neuvo) ja se on ilmeisesti tepsinyt.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)