maanantai 27. toukokuuta 2013

Blogi 1-vee!!

Se olis tänään sitten tasan vuosi ensimmäisestä blogikirjoituksesta!! :) Äkkiä on vuosi taas vierähtänyt.
Ja kovin on myöskin ollut blogissa hiljaista viiikonloppuna. Syynä on sellainen pahuus, kuin juoma jota suositellaan vaan viisaille. Mitä tästä taas opimme...jätän ne juomat jatkossakin niille viisaammille. Kaksi päivää aivan hukkaan heitettyä elämää harmittaa aikas kovin! :)

Eilen sentään sain aikaiseksi tehtyä yhden raparperipiirakan, tässä meni viimeiset raparperit pakastimesta. Tänään olisi tarkoitus mennä verottamaan mamman raparperipuskia (kera tämän piirakan) ,joten johan taas pakastin täyttyy tämän vuoden sadosta. Ja tämähän on siis marenkihunnutettu piirakka, ohje löytyy blogista jo täältä.Meidän Tyyne etsii muuten kaveria itselleen! :) Viimeinkin, pitkän ruinaamisen jälkeen sain luvan ottaa meille toisen kissan. Yllättäen vaan, kun haluaisin hetipian sen kisun, ei missään ole pentuja. Mutta ehkä odotus palkitaan vielä kesän aikana. Muutamaan paikkaan soitin kissan toivossa, mutta niissäkin paikoissa oli vain poikapentuja, ja meille haluan toisen tytön. Saadaan akkavalta taloon! :)


Jotain sentään tuli viikonloppunakin touhuttua! :)
6 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle!

  Mä onneksi sain hyvän syyn mennä häihin autolla viime viikonloppuna. Kiitos tytön jalkapalloturnauksen :D Mietin siinä sunnuntaiaamuna pihamaalla touhatessa, että onneksi sai pysytellä limulinjalla, eikä ollut krapulaa. Muuten olisi mennyt koko päivä ihan hukkaan. Kyllä sitä nuorempana jaksoi kummasti touhata seuraavana päivänä, mutta nyt krapulat on sitä luokkaa, ettei huvita nousta sängystä. Sitä se vanhuus teettää :D Sä oot tosin paaaljon nuorempi kuin minä :D

  Heti kun seuraavan kerran ehdin leipoa, niin tuo raparperipiirakka pääsee testiin. Maltan tuskin odottaa millaista herkkua se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin YLEENSÄ olen viisas ja valitsen tuon autolla juhliin menemisen! :) No, tulipahan otettua heti alkukesästä itseltä luulot pois. Osaa ehkä loppukesän käyttäytyä!!

   Meille tulee muuten tänään perheenlisäystä, pikkukisun muodossa!! :) Yritän heti illalla ehtiä laittaan kuvia uudesta tulokkaasta!! :)

   Poista
  2. Oiiih! Ihanaa!!! Pikkukisut on ihania <3 Ne pikkuiset tassut ja pieni nenä <3 Mistä näin nopeasti löysitte?

   Poista
  3. Apulassa etsittiin muuton takia kiireesti kotia kahdelle kissanpennulle. Tyttöpuolinen löysi sitten tiensä meidän kotiin! :)

   Poista
 2. Ai ristus juu, kyllä olot pysyy mielessä pitkään! Sopivat kärryt o muute raktorin persiissä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo! :) Käy vähän helpommin toi risujen raahaaminen pihan toisesta päästä toiseen ku pelkkien kottikärryjen kans.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)