torstai 30. toukokuuta 2013

Voi elukat!

Eilen oli sitten huolta ja murhetta vaihteeksi Jimin kanssa. Se on muutaman päivän pissaillut ihan jatkuvasti, vaikka yleensä ei kotipihalle juuri lorottele. Muutaman kerran käy jossain nostamassa koipea, mutta ei tuollaista joka paikkaan lorottelemista. No, ei muutakuin löylykauhan kanssa ottamaan pissanäytettä ja näytteen kanssa eläinlääkäriin. Ei ollut selkeä pissatulehdus, mutta ei koira ihan täysin kunnossakaan ole. Nyt varmuudeksi aloitettiin 10 päivän antibioottikuuri, ja jos se ei auta, mennään sitten uudestaan tutkimuksiin. Eli toivotaan nyt että menisi antibiooteilla ohi ja olisi ollut pelkkä pissatulehdus...


Tyyne & Lyytikin ovat jo edistyneet ystävystymisen kanssa. Tänään Tyyne yritti jo saada Lyytiä vähän leikkimään, mutta pikkukisua pelotti vielä sen verran, ettei ihan uskaltanut intoutua leikkimään. Jimiä Lyyti kyllä uskaltaa komentaa! :) Hauskan näköistä kun tuollainen noin kilon painoinen pikkukisu komentaa lähes 50 kiloista koiraa! :)1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista Jimille <3 Ihanaa, että kissut alkaa hiljalleen tottua toisiinsa! Kyllä niistä vielä kaverit tulee :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)