tiistai 7. toukokuuta 2013

Viikonlopun touhuiluja

Viikonloppuna tuli grillattua pitkästä aikaa possun ribsejä. Näihin tein marinadin/glaseerauskastikkeen ketsupista, cokiksesta, HP-kastikkeesta, suolasta ja pippurista. Jos jollain on hyviä marinadi/glaseerauskastike ohjeita niin niitä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! :) 


Ribsien kanssa syötiin veneperunoita, kasvistikkuja ja valkosipuli-persiljadippiä.


Perjantai-iltana syötiin pannulla paistettua lohta ja peruna-kasvislaatikkoa. Jääkaapista sattui löytymään muutama kypsä peruna. Ne kuorittiin ja siivutettiin. Myös sipulit ja paprikat siivutettiin. Päälle suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä ja ruohosipulituorejuustoa ja vuoka uuniin niin pitkäksi aikaa, että kasvikset ovat pehmenneet. Tämän voi tehdä myös valmiiksi annoksiksi folioon ja esim. grillata. 


Sunnuntaina oltiinkin Marttilan tilan Jonnan kanssa auttelemassa ystävämme tilalla, Eläinsuojelukeskus Tuulispäässä. Tuli luotua paskaa ja kannettua puita. Käykäähän muuten katsomassa nettisivuilla mitä kaikkea toimintaa kyseinen tila pitää sisällään. Ainakin ihania eläimiä! <3 
Hevoset on mulle täysin tuntematon eläinlaji, mutta nyt ensimmäistä kertaa elämässäni talutin hevosta! :) Ehkä musta ei kuitenkaan mitään heppaharrastajaa tule, mutta kyllähän ne hienoja elukoita on, se myönnettäköön.

(Jonna & hepo, jonka nimeä en just nyt muista, olisko ollu Tommi?!)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)