maanantai 13. toukokuuta 2013

Kissan 1-vuotis synttärikakku

Meiän kissapas täyttikin jo vuoden! :)  
Tämän linkin takaa löytyy kuva Tyynestä kun hän kesä-heinäkuun vaihteessa viime vuonna meille kotiutui.


Pitihän Tyynelle tietenkin kakku leipoa synttäreiden kunniaksi. Valitettavasti kissa itse ei päässyt osalliseksi tämän kakun syömiseen, mutta saihan Tyyne sitten illalla kaikenlaisia herkkuja.

Tämän kakun tein 3 munan kääretorttupohjasta. Väliin tuli persikkarahkaa ja päälle rahkaa, persikoita, viinirypäleitä ja pääsiäisestä jääneitä suklaamunia. Torttupohjaa kostutin sitruunan makuisella kivennäisvedellä.

Sankari itse, hiirijahdissa.

7 kommenttia:

 1. Nam! Persikat, rahka ja suklaapohja on lyömätön yhdistelmä :) Meillä taitaa olla melkein samanikäiset kisulit! Meidän vintiö täytti maaliskuussa vuoden :) Aika villi pentu se vieläkin on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on niin mainioita eläimiä!! Meidän Tyynekin on aikamoinen veijari, mutta kuluttaa suurimman osan energiastaan ulkoilmassa ja kun tulee sisälle niin on suhteellisen rauhallinen.

   Poista
 2. Onnea Tyynelle!

  Meidän kissapojat on jo reilu 5-vuotiaita, mutta aikamoisia hörsköttäjiä ovat silti. Tosin nämäkin kaverit saa purkaa enimmän energiansa ulkona. Kun muutettiin Kääpiölinnaan, niin vähän sieltä sun täältä löytyi hiirenpapanoita. Pari kuukautta yritettiin saada hiiriä loukuilla hävitettyä, mutta sitten tuumattiin, että taloon täytyy saada kissa. Miehen sisko käy ratsastamassa ja kyseisen tallin lähistöltä oli löytynyt pikkuruinen, hylätty kissanpentu. Pakkohan se reppana oli meille hakea. Juuri ennen tallille lähtöä saatiin puhelu, että tallin läheltä ojasta oli löytynyt toinenkin pentu. Niinpä meille tuli sitten kaksi pientä rääpälettä. Kissat oli vain muutaman viikon vanhoja ja niin pieniä, että yksi mahtui ihan hyvin kämmenelle. Mutta nyt ovat isoja, reippaita poikia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras hiirenloukku on kyllä ehdottomasti kissa. Ja teillä vielä kaksinkappalein! :)
   Minäkin haluaisin Tyynelle ottaa kaverin, kyllä täällä riittäisi hiiriä toisellekin syötäväksi. Isäntä ei vaan vielä ole heltynyt lemmikkimäärän lisäämiselle... Mutta kyllä minä vielä hänet ylipuhun! :D

   Poista
 3. Onnittelut Tyynelle synttäreiden johdosta!:) Meidän "pennut" täyttävät nyt kesäkuussa kolme vuotta. Aika on mennyt tosi nopeasti ja päivääkään en vaihtaisi pois.<3 Kyllä ovat niin mahtavia persoonia kumpainenkin, ihan erilaisia vaikka sisarukset ovatkin! Erilaisia, mutta erottamattomia! Aikaisemmin meidän perheessä on ollut jo aikuisia löytökissoja, yksi asuu edelleen vanhemmillani. Miehen kanssa päätettiin, että halutaan ottaa ihan pentukissat omaan kotiimme, ja kyllä onkin ollut ihanaa seurata niiden kasvua.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)